Windows 10: windows ürün anahtarı sorunu
Discus and support windows ürün anahtarı sorunu in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; merhaba, ben yaklaşık 7 aydır windows u etkinleştir yazısıyla uğraşıyorum hep kenarda duruyor ve bu şey yüzünden ayarlardaki çoğu özellik kapalı... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by ecrin nisaözbay, Feb 7, 2021.
Thema:
windows ürün anahtarı sorunu
Loading...
-
windows ürün anahtarı sorunu - Similar Threads - ürün anahtarı sorunu
-
UPDATE SORUNU
in Windows 10 GamingUPDATE SORUNU: BU APTAL UPDATE GÜNCELLEME YAPAMIYOR,ABİCİM NİSANDAN BERİ GÜNCELLEME YAPARKEN HATA VERİYOR,NEYMİŞ BOZUK DOSYA O BU ŞU DENEDİM ÇZÜM YOLLARINI DENEDİM OLMADI,SFC SCANNOW İLE DENEDİM YOK,StartFragmentC:\Windows\SoftwareDistributionEndFragment BU KLASÖRDEKİ DOSYALARIDA... -
ürün anahtarı etkinleştirme
in Windows 10 Gamingürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074... -
in Windows 10 Software and Appsürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074... -
in Windows 10 Installation and Upgradeürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074... -
Aktif BitLocker Anahtarı Hangisi
in Windows 10 GamingAktif BitLocker Anahtarı Hangisi: Merhaba, hesabımda 3 adet bitlocker anahtarı bulunuyor. Windows şu an aktif olarak en son oluşturduğum BitLocker anahtarını mı kullanıyor? Eğer öyleyse diğer 2 BitLocker anahtarını silmemde sıkıntı var mı ileride lazım olur mu?... -
Aktif BitLocker Anahtarı Hangisi
in Windows 10 Software and AppsAktif BitLocker Anahtarı Hangisi: Merhaba, hesabımda 3 adet bitlocker anahtarı bulunuyor. Windows şu an aktif olarak en son oluşturduğum BitLocker anahtarını mı kullanıyor? Eğer öyleyse diğer 2 BitLocker anahtarını silmemde sıkıntı var mı ileride lazım olur mu?... -
Fps sorunu
in Windows 10 Software and AppsFps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem... -
Windows AUDIODG.EXE sorunu
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows AUDIODG.EXE sorunu: merhaba bilgisayarımda ses sorunu yaşıyorum oyunlarda sesler 3-4 saniye tamamen gidiyor ve geliyor geldiğinde ise arkaşlarımın sesleri falan gelmiyor bu sorunu aldığım zaman ise olay görüntüleyicisine baktığımda şöyle bir hata görüyorum Ekran kartı: RX580 ROG STRIX.... -
Ürün anahtarı etkinleştirme
in Windows 10 Installation and UpgradeÜrün anahtarı etkinleştirme: gün ürün anahtarı süresinin dolacağı konusunda bildirim alıyorum ancak bu durumu düzeltemiyorum da ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilr misiniz?...