Windows 10: Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma

Discus and support Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma in Windows 10 Gaming to solve the problem; Görsellerde göründüğü gibi "Bunun yerine bir Microsoft hesabı ile oturum açın"a bastıktan sonra gelen ekranda "Evet"e bastıktan sonra "Aradığınız öğe... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Pachma, Nov 30, 2024 at 8:52 AM.

1. Pachma Win User

Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma

Görsellerde göründüğü gibi "Bunun yerine bir Microsoft hesabı ile oturum açın"a bastıktan sonra gelen ekranda "Evet"e bastıktan sonra "Aradığınız öğe burada yok" ile karşılaşıyorum.

:)

2. Leonard_Y Win User

Hesap açma sorunu

Bu yanıt otomatik olarak çevrildi. Bu nedenle dil bilgisi hataları veya tuhaf ifade biçimi görülebilir.

Merhaba

Tebrikler!

Bir hesap açarken sorun yaşadığınızı anlıyoruz ve bunu düzeltmek için sizinle birlikte çalışmayı seviyoruz, ancak endişenize en alakalı cevabı sağlamak için lütfen aşağıdaki sorularımıza bir cevap verin.

• Hangi Windows derlemesini ve sürümünü kullanıyorsunuz? - Başlat menüsüne tıklayın > WINVER yazın > Enter tuşuna basın
    • Hangi özel hesabı oluşturmaya çalışıyorsunuz? bu bir Microsoft hesabı mı?

-Evet ise, hangi hata mesajını alıyorsunuz?

-Hangi web sitesinden hesap oluşturmayı denediniz?
    • Lütfen bize hatanın ekran görüntüsünü gönderin
    Cevabınızı bekliyor olacağız!

İçtenlikle

Leonardo_Y

3. Alpha - 8 Win User
    Windows Hello PIN ve Hesap Şifresi

Merhaba. Size Windows Hello PIN ve Hesap şifresi hakkında sorum var. Bilgisayarımı başlatırken sürekli olarak benden ya PIN ya da hesap şifremle giriş yapmamı istiyor. PIN'im yoksa oluşturmaya zorunlu bırakıyor. Fakat ben Windows Hello PIN' i ve hesap şifresi ile giriş yap seçeneklerini kaldırmışken oluyor. Ben bilgisayarımı başlatırken PIN veya hesap şifremle giriş yapmak istemiyorum. Böyle bir sorunu daha önceki format atma işlemlerinden sonra yaşamadım. Son format atma işleminden sonra yaşamaya başladım. Sizce bunun sebebi hesabımla ilgili olabilir mi yoksa başka bir şey mi? Ne yapmalıyım?

4. Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma

Windows 10 il masterizzatore compare nelle risorse del PC ma non legge piu i CD e i DVD

ma il lettore dvd viene riconosciuto correttamente? dicevi che anche il masterizzatore esterno ha lo stesso problema?

Thema:

Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma

Loading...
  1. Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma - Similar Threads - Yerel hesap yerine

2. Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma

in Windows 10 Software and Apps
    Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma: Görsellerde göründüğü gibi "Bunun yerine bir Microsoft hesabı ile oturum açın"a bastıktan sonra gelen ekranda "Evet"e bastıktan sonra "Aradığınız öğe burada yok" ile karşılaşıyorum....
  3. Oturum açma seçenekleri/ Sign in options

in Windows 10 Gaming
    Oturum açma seçenekleri/ Sign in options: Merhabalar,Yanlışlıkla windows hello etkinleştirdim ve artık eski bilgisayar şifrem yerine burada belirlediğim şifreyi kullanmamı istiyor. Daha sonra windows hello şifremi silerek iptal ettim ve şimdi de bilgisayarımın parolası olarak microsoft hesabımın şifresini girmemi...
  4. Oturum açma seçenekleri/ Sign in options

Oturum açma seçenekleri/ Sign in options: Merhabalar,Yanlışlıkla windows hello etkinleştirdim ve artık eski bilgisayar şifrem yerine burada belirlediğim şifreyi kullanmamı istiyor. Daha sonra windows hello şifremi silerek iptal ettim ve şimdi de bilgisayarımın parolası olarak microsoft hesabımın şifresini girmemi...
  5. Hesap açma sorunu

in Windows 10 Gaming
    Hesap açma sorunu: Help me https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesap-a%C3%A7ma-sorunu/476d2bb7-362c-49b0-b373-78228d182eed
  6. Hesap açma sorunu

Hesap açma sorunu: Help me https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesap-a%C3%A7ma-sorunu/476d2bb7-362c-49b0-b373-78228d182eed
  7. Hesap açma sorunu

in Windows 10 Customization
  8. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

in Windows 10 Gaming
    İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?...
  9. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?...
  10. Oturum açma kamerası

Oturum açma kamerası: Merhaba, windows parola hatalı girildiği anda webcam ile kullanıcı fotoğrafını çekebilen bir uygulamanız mevcut mudur acaba? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/oturum-a%C3%A7ma-kameras%C4%B1/d0b454c5-ea90-4b20-a35d-895163b4ff38